Loading...

БИО прясно козе сирене Козле

Всички продукти, произведени от Козле ООД са произведени от собствено козе мляко, добито от козите в нашата ферма в Банско. Продуктите с марка Козле са създадени за хората, които имат афинитет към натуралните и полезни храни .

Споделете с Вашите приятели:

Всички продукти, произведени от Козле ООД са биологично сертифицирани от Ecogruppo Italia. Те са произведени от собствено козе мляко, добито от козите в нашата ферма в Банско. Продуктите с марка Козле са създадени за хората, които имат афинитет към натуралните и полезни храни . Козле ООД произвежда БИО сирене от козе мляко, отлежало в саламура минимум 60 дни. Всички ферментационни процеси при сиренето са преминали и са довели до отключването на уникалния и ценен вкус на продукта. Хранителна информация за 100гр. Енергийна стойност 1301 кж / 313 к кал белтъци 20,23% въглехидрати 1,89% мазнини 25% от които нас. мас. кис. 16,9%, захари 1,77%, сол2,7% Състав: Био козе мляко, мая, сол

[wp_show_posts id=”3376″]

Цена за 1 кг.

23.70 лв.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език