Loading...

БИО конопен тахан – 170 гр.

лв. 13.20

Конопените семена са един от най-добре балансираните източници на протеини в природата.

Споделете с Вашите приятели:

Кремообразен продукт получен, чрез фино смилане на белени конопени семена. Има невероятни вкусови качества и е изключително богат на протеини, които човешкото тяло може бързо и почти напълно да усвои. Конопените семена са един от най-добре балансираните източници на протеини в природата.

Конопеното семе играе важна роля в поправката на ДНК. Конопът има перфектното съотношение на Омега мастни киселини (Омега-3 и Омега-6), необходими за човешкото тяло. Едно от свойствата на Омега 3 е клетъчна поправка. Конопът представлява 65% протеин, 35% от които е протеин глобулин едестин. Това е протеин, който е много подобен на човешкия имуноглобин и много лесно се разгражда от тялото.

Протеинът представлява главен фактор в поправката на ДНК, тъй като клетките използват протеини за да поправят повредите в ДНК.

След като конопът е най-големият източник на протеинът Едестин и е отговорен за повишаването на имунната система, той е перфектна добавка към нашата ежедневна диета.

Цена за 1 брой

13.20 лв.

Цена за 12 броя

10.55 лв./бр.

Тегло с амбалажа

0,34 кг.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език