Loading...

Директен 100% натурален сок ябълка – 1 л.

лв. 7.80

Директният сок е чист сок, който не е от концентрат, има 100% плодово съдържание и се получава при първото пресоване на плода! Той съдържа само естествените аромати и сочност на плода, формирани и съхранени по време на узряването му. Нефилтрираният сок съдържа всички или в най-голяма степен от най-полезните си растителни вещества и е запазено естественото качество.

Състав: Натурален, директен, студено пресован, пастьоризиран 100 % сок от ябълки!

Съхранение: При стайна температура! След отваряне съхранявайте соковете в хладилник и консумирайте до 14 дни (за бег ин бокс опаковката!

Споделете с Вашите приятели:

Соковете се произвеждат от български ябълки. Овощните градини, в които се отглеждат, са в преход към БИО земеделие. Следят се стриктно вкусовите качества на продукта, като за целта се подбират сортовете плодове.

Направени от 100% директно изцеден сок, а не от термично третиран плодов концентрат с възстановена вода.
Съдържат само естествените захари на плода и не съдържат добавена захар и подсладители.
Соковете са мътни и не са избистряни с колоидно-химични или биохимични методи.
Без добавени оцветители, овкусители или консерванти.
С естественото си витаминно съдържание и без добавени витамини.
Студено пресовани, което осигурява основни хранителни микроелементи, витамини и минерали.

Ябълковия сок е 100% натурален, студено пресован и пастьоризиран. Той е без добавени захар, подсладители, вода, консерванти оцветители и стабилизатори. Вкусовете в различните партиди могат малко да варират в зависимост от използваните плодове.

Сокът от ябълки е богат на пектин, който намалява нивото на холестерола в кръвта и подобрява храносмилането. В състава на ябълките се съдържа много витамин C и P, калий, калций, железни соли, мед, магнезий, кобалт, цинк и никел. Съдържа и фотонициди (вещества с антимикробно действие).

Литър

БЕГ ИН БОКС опаковка – 1.5 л.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият, който да даде отзив за “Директен 100% натурален сок ябълка – 1 л.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език