Loading...

Керамичен сач плитък Ф 34 – ново поколение

лв. 19.99

За производството на керамичния сач се използват два основни метода на производство – отливане в гипсови калъпи и шаблониране чрез ротация. След това изделието се обработва ръчно като се премахват недостатъците, получени от предходния процес. Постигането на здравината става след изпичане в специална пещ при температура над 1000 градуса. За да се създаде този уникален продукт, се използват изцяло природни материали. Това е особено важно за керамичния сач, който е създаден, за да може всеки да се наслади на здравословна храна.

Към всеки сач може допълнително да поръчате и стойка, отговаряща на диаметъра му.

Споделете с Вашите приятели:

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

Преди първоначалното използване на керамичния сач, препоръчваме той да се измие обилно с вода. Докато е още влажен да се постави на огъня или във фурната и в него да се налее мазнина. Ако използвате газов котлон, препоръчваме преди да сложите мазнина да налеете 1/2 л. вода в сача и да го поставите на котлона докато водата се изпари. След загряването на мазнината може да започнете да готвите. За всяко следващо готвене количеството използвана мазнина може спокойно да се намали, но тя не трябва да отсъства.

След използване сача се измива с гореща вода, без да бъдат прилагани абразиви от вида на домакинска тел. По – добър резултат в почистването ще постигнете, ако преди измиването изцедите 1/2 лимон върху повърхността, на която е готвено и го оставите за 5-10 минути да престои.

ВАЖНО: Сачовете без проблем може да се измиват дори и в съдомиялна машина, без риск от счупване или разваляне на повърхността им.

Цена за 1 брой

19.99 лв.

Диаметър

34 см.

Височина

3,5 см.

Дълбочина

2,5 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият, който да даде отзив за “Керамичен сач плитък Ф 34 – ново поколение”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език