Loading...

ПАСТЕТ ОТ БИВОЛСКО МЕСО ОТ ПЛАНИНСКО-ПАСИЩНИ ЖИВОТНИ – 190G

Хранителни стойности за 100 g продукт:
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ 164 kcal/683 kJ
МАЗНИНИ 11.79 g
ОТ КОИТО НАСИТЕНИ МАСТНИ КИС. 6.9 g
ВЪГЛЕХИДРАТИ 0.82 g
ОТ КОИТО ЗАХАРИ 0.51 g
БЕЛТЪЦИ 13.67 g
СОЛ 1.52 g

Всички животни, от които се произвеждат продуктите, са със стриктен  произход, от собствени ферми и живеят в естествения хабитат на Странджа планина Ж. О. 2114180020

Съставки:
Българско охладено биволско месо (70%), биволски черен дроб (17%), фермерско биволско прясно мляко, кромид лук, готв. сол, микс от подправки.

Условия на съхранение: На сухо и хладно място.
След отваряне да се съхранява в хладилник при температура 2 – 6 °С два, три дни.

Споделете с Вашите приятели:

Охладено биволско месо е добито от здрави, добре хранени животни, обитаващи естествения си хабитат. Всички животни се гледат свободно-пасищно и се хранят от биосертифицирани пасища номер BLG7800921
Българско прясно охладено месо от планинско-пасищни животни
100% ЕКОЛОГИЧНО чист продукт
БЕЗ оцветители
БЕЗ консерванти
БЕЗ заместители

Използвана суровина – трупно месо, охладено от здрави, добре хранени и гледани в собствена ферма животни, обитаващи естествения си хабитат на Странджа планина. Животните са обработвани по хуманен начин в регламентирани кланични обекти.

Всички хранителни качества, аминокиселини и витамини са запазени, тъй като стъклените буркани са стерилизирани в автоклав под налягане.

Месото е богат източник на висококачествен протеин и различни витамини и минерали и може да бъде отличен компонент на здравословното хранене. То е един от най-полезните продукти, които спомагат за правилното функциониране на човешкото тяло. Според научни изследвания, за да са налице ползите от месото за организма ни е важно животните да са отглеждани по “стария начин”, т.е. изцяло пасищно. Това означава да не са хранени със зърно с нитрати, а да са пасли свободно в среда близка до естествената им.

Цена за 1 брой

8.99 лв.

Цена за 12 броя

7.19 лв./бр.

Тегло

190 G

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъди първият, който да даде отзив за “ПАСТЕТ ОТ БИВОЛСКО МЕСО ОТ ПЛАНИНСКО-ПАСИЩНИ ЖИВОТНИ – 190G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език