Loading...

Природен сироп от Липа

лв. 8.99

Концентриран природен сироп за разреждане 1 : 6

Липовият сироп е естествено успокоително.  Липовият сироп облекчава главоболие, по-специално мигрена. Тъй като успокоява ума, той е едно страхотно питие след усилена умствена работа.

Споделете с Вашите приятели:

-Липовият сироп успокоява болките в стомаха, като намалява спазмите по гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт.

– Този сироп е известен също така и като ефективно средство за стимулиране на храносмилателните процеси, което означава, че може да помогне за увеличаване на апетита.

– Липовият сироп е подходящ за вас, ако страдате от синдрома на дразнимото черво, язва, подуване на корема и диария. Той е едно чудесно обезболяващо за случаите, когато болката изглежда си е наумила да ви тормози през целия ден.

– Липовият сироп помага при проблеми с жлъчния мехур (но не е полезно да го пиете при камъни в жлъчката). Освен това стимулира функцията на черния дроб.

– Със своето диуретично действие, липовият сироп увеличава обема на отделяната урина, което помага да се отървете от голям брой вредни за организма вещества.

– Помага ви да се борите с инфекциите на пикочните пътища и действа диуретично. Може би ще се наложи да ходите до тоалетната по-често, но това е доста добра помощ за хора, които имат забавена функция на бъбреците.

– Релаксирането и намаляването на нервното напрежение са чудесни начини да поддържате сърцето си здраво. Когато пиете липов сироп за лечение на тревожност ще откриете, че той може да помогне значително за намаляване на тревожното сърцебиене и аритмията, причинена от стрес.

 

Литър

0.5

Общо тегло с амбалажа

0,88 кг.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език