Loading...

Природен сироп от Подбел

лв.7.20

Билката има омекчаващо, отхрачващо и противовъзпалително действие. Омекчаващият и отхрачващият ефект се дължат на съдържащите се в подбела тусилагин и сапонини, а противовъзпалителното действие е благодарение на танините и слузните вещества. Подбелът подобрява сърдечната дейност и успокоява спазмите на жлъчката.

Споделете с Вашите приятели:

Билката действа противовъзпалително и отхрачващо при остри възпалителни процеси на дихателната система, фарингит, плеврит, бронхиална астма, успокоява кашлицата и кашличните пристъпи – особено нощем. Употребява се главно при катари на горните дихателни пътища, остри бронхити и ларингит.Прочети още на: Подбел – билка богата на витамин С

Сокът от листата на подбела се използват за разреждане на пристъпите при астматици и пушачи. Има данни, че той успокоява и ушни болки. Подбелът има отлично действие и при възпаление на вените. Приготвят се кашичка от пресни счукани листа, която се слага на възпалените места.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език