Loading...

Сладко от глухарче 314 мл.

Сладкото от глухарче съдържа в себе си набор от витамини и елементи, необходими за човешкия организъм. Витамини от група В, калций, калий, фосфор, витамин С, желязо, каротин, холин, токоферол, никотинова и аскорбинова киселина. Превъръща се в отличен помощник по време на настинки и вирусни заболявания. То  понижава температурата, успокоява дихателните органи, облекчава кашлицата и допринася за появата на отхрачващо действие, като ускорява процеса на оздравяване. Освен това, благодарение на своите антисептични свойства, сладкото от глухарче е прекрасно профилактично средство. 
Сладкото от глухарче подобрява обмяната на веществата в организма, нормализира нервното напрежение и като цяло, има успокоително действие, така че лъжичка за през нощта значително ще подобри съня. То допринася още и за подобряване на състоянието на кожата и косата, регулира кръвното налягане, укрепва стените на кръвоносните съдове и нормализира кръвообращението. Също така добре се отразява на работата на черния дроб, бъбреците и пикочно-половата система.

Споделете с Вашите приятели:

Съставки: 52% екстракт от плод на глухарче, 45,5% захар, 2,5% екстракт от лимон.
Да се съхранява на сухо, хладно и защитено от пряка слънчева светлина място!

Цена за 1 брой

7.20 лв.

Цена за 12 броя

5.89 лв./бр.

Литър

0.314 л.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език