Loading...

Ваза малка – жълта, кафява, зелена и черна

лв. 19.90

В зависимост от размерите си, вазите намират приложение както вътре в къщата или обществената сграда, така и навън, в градините.

Изчерпан

Споделете с Вашите приятели:

Съвременният интериор, както битов така и ресторантски и хотелиерски е немислим без използването на съвременни грънчарски произведения, които придават задушевност и комфорт и се отличават с издръжливост на ниски и високи температури, както и на влага. Да бъде уникална една градина, да има свой собствен чар и несравнима атмосфера, не винаги се изискват много усилия. Понякога е достатъчен един дребен детайл, който да я отличи от всички останали и да придаде завършеност и най вече стил. Според някои от последните тенденции при оформянето на градинското пространство, всичко от което се нуждаете са само няколко саксии и гърнета, но задължително направени от печена глина. Те трябва да допълват и обогатяват растението, точно както рамката на картината стилно хармонира със самото произведение на изкуството.

Цена за 1 брой

19.90 лв.

Височина

30 см.

Диаметър

14 см.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език