Loading...

Природен сироп от Малини

лв. 8.99

Концентриран природен сироп за разреждане 1 : 6

Вълшебните качества на малините! Червеният плод е магически за вашето здраве!

Споделете с Вашите приятели:

– Силен антиоксидант. Малините са един от най-силните природни антиоксиданти заради високото съдържание на елагонова киселина и витамин C. Те утоляват жаждата, тонизират и освежават.

– Нискокалорични. В 100 грама плодове се съдържат около 40-50 ккал, което ги прави изключително подходящи за диети и консумация от хора, които страдат от диабет. Те съдържат лесно усвоими въглехидрати, богати са на хранителни влакнини, минерални вещества и витамини.

– Подобряват храносмилането. Заради високото съдържание на фибри малините спомагат за чревната перисталтика, като подобряват усвояването на хранителните вещества. Препоръчват се при стомашни разстройства.

– Свалят температурата. Това се дължи на съдържанието на салицилова киселина в тях. Малините се препоръчват при настинки, грип и възпалителни процеси. Действат отрезвяващо и при прекаляване с алкохола.

– Малините са много богати на витамин С. Около 200 грама малини осигуряват необходимата дневна доза за организма.

– Имат противоревматично действие. Това се дължи на съдържанието на мравчена киселина. Малината е вторият продукт след копривата, който съдържа най-голямо количество мравчена киселина.

– Лекуват разширени вени. Витамин Р, който се съдържа в тях, заздравява стените на кръвоносните съдове, а съчетанието на желязо и мед с фолиева киселина ги прави полезни при малокръвие.

Цена за 6 броя

6,72 лв./бр.

Литър

0.5

Общо тегло с амбалажа

0.88 кг.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашия престой на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.
Избери език